De Bedrijvengids is een online product. Wij bieden geen telefonische ondersteuning aan voor onze klanten. Dat is een bewuste keuze. Voor de toekomst hebben wij ook geen plannen om dit te integreren. Dat is geen keuze vanwege onwil of overmacht, maar het is een keuze om onze onderneming op deze manier in te richten.

E-mail heeft onze voorkeur

De Bedrijvengids wil u graag verder helpen met uw onderneming. Goed gevonden worden is essentieel voor iedere onderneming. Ook het ontvangen van reviews is belangrijk als bedrijf zijnde. We kunnen daarom best voorstellen dat u graag met ons wilt bellen om hierover te sparren. Hoe verbeter ik mijn bedrijfsprofiel en hoe haal ik het maximale uit mijn advertentie?

E-mail werkt hier echter wat ons betreft perfect voor. Adviezen staan immers op papier en we weten wat er besproken is. Er kan nooit een situatie ontstaan waar u of onze medewerkers zeggen: ‘dat hebben we aan de telefoon besproken’.

Per e-mail zijn de afspraken duidelijk voor beide partijen. Klant is koning binnen onze organisatie en wij denken dat e-mail hier de beste oplossing voor is.

E-mail is voor ons bovendien meer dan alleen een vraag van een klant. E-mails zorgen ook voor een enorme databank aan informatie. Door dit goed te organiseren kunnen wij onze diensten ook weer verbeteren. En dat komt weer ten goede voor uw bedrijf.

Per e-mail kunnen we bovendien geen dingen verkopen die niet kunnen of onwaarheden vertellen zonder dat u als klant ons hier aan kunt houden.

We hopen daarom dat u deze keuze begrijpt en hier begrip voor heeft.

Let op: er wordt ook géén telefonische acquisitie uitgevoerd door ons bedrijf. Is er een persoon geweest die zegt dat wij u gebeld hebben? Hang de telefoon dan op. Dit zijn wij niet geweest, omdat wij ondernemers niet willen storen tijdens hun kostbare uren waarin het geld verdiend wordt.