Bent u op zoek naar een breder klantennetwerk? Via De Bedrijvengids vergroot u uw zichtbaarheid online.

Wilt u uw bedrijf aanmelden? Dat kan. U kunt het onderstaande formulier invullen. De jaarlijkse kosten voor een bedrijfsvermelding op deze website bedragen 285,- euro per jaar (exclusief) btw. Na twaalf maanden wordt de overeenkomst steeds automatisch verlengd, totdat u het opzegt. Er geldt geen bedenktermijn voor business-to-business contracten. Onze algemene voorwaarden zijn van toepassing op dit aanbod.

Als u het onderstaande formulier invult, ontvangt u van ons nog een offerte per e-mail. Deze kunt u vervolgens digitaal accorderen. Dit doen wij, zodat wij zeker weten dat de aanvraag daadwerkelijk van u afkomt en zo houden wij het eerlijk.

Onze organisatie doet nimmer en nooit aan telefonische acquisitie. Helaas doen veel andere bedrijven zich voor als onze website, omdat wij gepositioneerd staan op nummer 1 om Google en andere zoekmachines op diverse zoekwoorden waaronder ‘bedrijvengids’ en ‘de bedrijvengids’ in Nederland. Om die reden laten we klanten het ook nogmaals digitaal accorderen via hun zakelijke e-mailadres, zodat alles netjes verloopt zoals het hoort.

Wilt u deelnemen aan de best gevonden bedrijvengids in Nederland? Vul dan het onderstaande formulier in.